Retail

Complete kassa oplossing voor uw winkel

Een welverdiende dag naar de wellness of lekker zwemmen met familie. Op de achtergrond dient de bijbehorende software en hardware soepel te lopen. Ook voor een zwembad of wellness verzorgt E.B.T.C. BV van parkeren tot de entree en verkochte kaarten voor de juiste passende oplossing. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, zorgen wij voor een juiste uitkomst.

"De mogelijkheden zijn eindeloos"

Met de huidige technologie van tegenwoordig is er van alles mogelijk en dit hoeft niet perse heel ingewikkeld te zijn. Of het nu gaat om ERP, CRM, social media of API’s: alles heeft een eigen connector om met ons systeem data uit te wisselen. De software is te besturen vanaf uw eigen hardware desktop, tablet of smartphone. Ook is de software beschikbaar voor Android, IoS, OSX, Windows en Linux. Natuurlijk is deze volledig responsive. Tevens is de software offline beschikbaar, tegenwoordig gaat iedereen ervan uit dat het internet of eigen netwerk altijd beschikbaar is. Maar de praktijk wijst uit dat dit lang niet altijd het geval is. Wanneer dit niet het geval is blijft onze software gewoon doordraaien en zal niemand iets merken van het wegvallen van de verbinding.

De nieuwste technieken

We maken gebruik van de nieuwste technieken waardoor de systemen zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Een aanpassing in de backoffice wordt real-time op de POS systemen doorgevoerd hierdoor kunt u razendsnel schakelen. Denk hierbij aan het aanpassen van een prijs, een kortingsactie of een geheel product toevoegen. Met ons systeem heeft u alles zelf in de hand, uiteraard staan wij naast u om al u eventuele vragen te beantwoorden.

Van toegang, tot software, bij ons bent u aan het juiste adres!

Online tickets verkopen

Onze online webshop module maakt het mogelijk om vooraf online een ticket te kopen. Dit is volledig in te richten naar eigen smaak en huisstijl. De webshop module is te gebruiken op uw huidige of nieuwe website. Door het aanbieden van online ticket verkoop voorkomt u lange rijen bij de kassa en dit zorgt voor een snelle doorstroom. Natuurlijk is het ook mogelijk om seizoenkaarten te verkopen via deze zelfde webshop. Zie hier een voorbeeld van onze demo.

Toegangspoortjes

E.B.T.C. BV is groothandel op het gebied van tourniquets, oftewel toegangspoortjes. Van groot tot klein en binnen of buitenoplossingen. Voor een overzicht van ons volledige assortiment verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina: Volledig assortiment tourniquets.

Horeca en shop

Bij de meeste parken is er ook nog horeca of een andere verkoopshop met merchandise aanwezig. Het is belangrijk dat hier hetzelfde systeem voor gebruikt wordt en iedereen gebruik maakt van dezelfde lay-out, zodat uw medewerkers niet constant hoeven te wennen aan een ander systeem. Het is mogelijk om de horeca verkoop en de randartikelen te combineren met de kaartverkoop etc. En via onze reportages is het mogelijk om in één klik een volledig overzicht te krijgen in de voorraad, aantal verkochte tickets, aantal bezoekers per dag of dagdeel , omzet en nog veel meer.

Parkeren

Van groot tot klein, overal in de Leisure branche komen mensen met de auto. Parkeren is daarom een groot onderdeel van vele parken, ook aan parkeren kunt u een hoop geld verdienen. Dit kan van een variabel tarief tot een vast tarief. Overal hebben wij de oplossing voor. Via de webshop module kunt u een parkeerkaart aanbieden, zodat ook bij de slagboom geen rijen ontstaan. Omdat E.B.T.C. BV jarenlang slagbomen i.c.m. toegangscontrole en parkeersystemen plaats, kunt u bij ons dus ook terecht voor de juiste slagboom. Voor een overzicht van ons volledige assortiment slagbomen verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina: Volledig assortiment slagbomen.

Lokaal entreekaarten verkopen

Uiteraard koopt niet iedereen vooraf een kaartje, daarom is het mogelijk om op locatie entreekaarten te verkopen en ook af te drukken. Vervolgens kan de bezoekers deze scannen bij de tourniquet of medewerker. De verkoop kan dan verlopen via een medewerker of via een zelfservice kassa. En om ons milieu te denken is het mogelijk om de kaarten via deze kassa per e-mail te sturen, zo hoeft er geen kaartje afgedrukt te worden en kan de bezoeker deze via de telefoon scannen bij de scanner.

Meer informatie?

Blijf up-to-date en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Adres


Ceresweg 20A

8938 BG Leeuwarden

058 845 71 00